Cases

Kotak Marketing heeft al veel klanten op weg mogen helpen met hun data-marketingstrategie en marketingcampagnes. Lees hieronder meer over onze verschillende klanten en onze oplossingen voor hun vraagstuk.

Heb je na het lezen van deze succesverhalen ook interesse in (een van) onze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Segmenteren in Adobe Campaign – Bever

Segmenteren in Adobe Campaign – Bever

Voor Bever hebben we in Adobe Campaign klantsegmenten gebouwd zodat e-mails alleen relevante content tonen. Hoe we die segmenten precies hebben bepaald en kunnen inzetten voor campagnes, lees je in deze case.

Lees meer
Email automatiseren met API – FitForMe

Email automatiseren met API – FitForMe

Voor FitForMe is middels API een volledige e-mailflow geautomatiseerd. De API zorgt ervoor dat vier e-mails automatisch worden opgemaakt qua content en ook direct naar de juiste klant worden verstuurd. Op die manier bespaart FitForMe veel tijd in de opmaak van e-mails.

Lees meer
Implementatie Selligent Marketing Cloud – VMN Media

Implementatie Selligent Marketing Cloud – VMN Media

De uitdaging is om een nieuw marketing automation systeem te implementeren waarin meer mailings geautomatiseerd kunnen worden. Het doel is om ervoor te zorgen dat niet iedere campagne voor ieder merk apart gebouwd en onderhouden hoeft te worden, met veel tijd als winst. Voor 30 merken is dit een enorme besparing!

Lees meer
Selligent Campaign Development – T-Mobile

Selligent Campaign Development – T-Mobile

Aangezien de zakelijke klanten sterk van elkaar kunnen verschillen in wensen, grootte en productbehoeften, is er in dit geval geen one size fits all-benadering mogelijk. Het aanbod wordt zelfs steeds persoonlijker. Dit in combinatie met een grote hoeveelheid producten, maakt het datalandschap complex en uitdagend. Hier schieten wij vanuit Kotak Marketing te hulp.

Lees meer
Adobe Campaign – Delta Fiber

Adobe Campaign – Delta Fiber

Door de snelle groei en een complex marketingsysteem, Adobe Campaign, groeide Delta Fiber al snel uit het bestaande datamodel en de implementatie. Uitbreidingen aan het datamodel en de datakoppelingen zijn dan ook nodig om alle benodigde campagnes uit te kunnen voeren. Daarnaast moeten ook ontwikkelingen bijgehouden worden, zoals het implementeren van machine learning algoritmen.

Lees meer
Selligent implementatie – Broekhuis

Selligent implementatie – Broekhuis

Met een complexe structuur waarbij klanten meerdere auto’s kunnen bezitten en de koper niet altijd de bestuurder is, moet er een relationeel datamodel opgezet worden dat in staat is de juiste communicatie op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen. Vervolgens dient er een vloeiende migratie plaats te vinden van het oude marketing automation systeem naar Selligent.

Lees meer