emailmarketing_image

Juiste emailmarketing tool selecteren

Kotak Marketing helpt je met de juiste emailmarketing tool selecteren en deze te implementeren. Of je nu alles wil automatiseren, wil personaliseren of allebei, wij zoeken samen met jou de juiste oplossing.

Loop jij er tegenaan dat de personalisaties die je wilt niet lukken? Het proces van een goede email opstellen veel te lang duurt? Dan ben je wellicht toe aan nieuwe emailmarketing tool. Alleen met al die verschillende tools? Welke is nu het juiste emailmarketing tool?

 

Selectieproces emailmarketing tool

De juiste emailmarketing tool selecteren, is een proces waarbij jouw organisatie centraal staat. Jij moet uiteindelijk werken met de ESP of Marketing Automation Software. We doen daarom een uitgebreide intake waarbij we kijken naar, de mensen die in jouw organisatie met de tool gaan werken, jouw marketingdoelstellingen en de IT-infrastructuur. Zo krijgen we een optimaal beeld van welke tools bij jouw organisatie passen.

We stellen altijd meerdere tools voor en geven hierbij ons advies. We hebben veel ervaring met het implementeren van verschillende tools, dus we kunnen na de selectie direct aan de slag met de tooling operatieel maken binnen jouw organisatie. Wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op.

Emailmarketing tools die we adviseren:

Maileon
DeployTeq
HubSpot
Copernica
Salesforce
Marigold Engage
Adobe Campaign

Voordelen van werken met Kotak

Als je Kotak Marketing kiest als implementatiepartner voor jouw software, dan kun je expertise verwachten. We hebben alle kennis in huis, van regelgeving over optins tot interactieve emails en van html tot sql. Wij kunnen er tot in de puntjes voor zorgen dat je een passende tool ontvangt waarmee je je doelstellingen kan gaan behalen.

emailmarketing_image2

Waardering van onze klanten

beoordeling marketing automation bureau emailmarketing

Met een 4,9 uit 5 sterren op GoogleReviews, zijn we het best gewaardeerde bureau op het gebied van emailmarketing en marketing automation! 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.