Adobe Campaign – Delta Fiber

Even voorstellen

Delta Fiber is een telecombedrijf dat constant nieuwe gebieden aansluit voor verschillende ISP’s, zoals Caiway en Delta Netwerk. De snelle groei vraagt om een spel van aandacht verdelen op de huidige markt en contracten, en uitbreiding naar nieuwe gebieden.

Adobe Campagne Delta Fiber

01

De uitdaging

Door de snelle groei en een complex marketingsysteem, Adobe Campaign, groeide Delta Fiber al snel uit het bestaande datamodel en de implementatie. Uitbreidingen aan het datamodel en de datakoppelingen zijn dan ook nodig om alle benodigde campagnes uit te kunnen voeren. Daarnaast moeten ook ontwikkelingen bijgehouden worden, zoals het implementeren van machine learning algoritmen.

02

De aanpak

We zijn met Delta Fiber een intensieve samenwerking aangegaan. We denken mee over de IT-infrastructuur en de datastromen binnen de organisatie en naar derde partijen. Ook passen we het datamodel in Adobe aan om de gewenste data te kunnen gebruiken voor campagnes. We ondersteunen bij het bouwen van de campagnes en maken de HTML e-mails. We helpen dus niet alleen met het bouwen van de campagnes en aansluiten van kanalen, maar denken ook mee in een solide data omgeving. Eentje die future proof is voor de snelle groei van Delta Fiber.