Case Delta Fiber

Adobe Campaign

Even voorstellen

Delta Fiber is een telecom bedrijf dat constant nieuwe gebieden aansluit voor verschillende ISP’s zoals Caiway en Delta Netwerk. De snelle groei vraagt om een spel van aandacht verdelen op de huidige markt en contracten en uitbreiding naar nieuwe gebieden.

De uitdaging

Door de snelle groei en een complex marketing systeem, Adobe Campaign, groeide het bedrijf al snel uit het bestaande datamodel en de implementatie. Uitbreidingen aan het datamodel en de datakoppelingen is benodigd in een rap tempo om alle benodigde campagnes uit te kunnen voeren. Daarnaast moeten ook ontwikkelingen bijgehouden worden zoals het implementeren van machine learning algoritmen.

De aanpak

We zijn met Delta Fiber een intensieve samenwerking begonnen. We denken mee aan de IT infrastructuur en datastromen binnen de organisatie en naar derde partijen en passen het datamodel in Adobe aan om de gewenste data te kunnen gebruiken voor campagnes. We ondersteunen op het bouwen van de campagnes en maken de HTML e-mails. We helpen dus niet alleen met het bouwen van de campagnes en aansluiten van kanalen, maar denken dus ook mee in een solide data omgeving die future proof is voor de snelle groei van Delta Fiber.