emailmarketing_image

Maximale impact met

Interactieve email

Emailmarketing krijgt steeds meer mogelijkheden en met interactieve email zorg jij ervoor dat jouw email de aandacht krijgt die die verdient! Een interactieve email is er van alle formaten. Scroll effecten, sliders en uitklapmenu’s. Samen bespreken we graag welk doel jij hebt met jouw campagne en hoe interactieve email hierin kan bijdragen.

 

Interactiviteit trekt de aandacht

Je kent ze wel, de verjaardagsmail van Bol en de verjaardagscampagne van ANWB. Ze krijgen niet alleen in de mailbox de aandacht, maar worden ook veel gedeeld. Zo kun je ook onze interactieve cases hier bekijken!

Als je een gesprek met ons inplant, kunnen we direct een vrijblijvende offerte sturen. Zo krijg je meteen inzicht in of interactieve email kan bijdragen aan jouw marketingdoelen. Neem gerust contact op.

Voordelen van werken met Kotak

Als je Kotak Marketing kiest als partner voor emailmarketing, dan kun je expertise verwachten. We hebben alle kennis in huis, van regelgeving over optins tot interactieve emails en van html tot sql. Wij kunnen er tot in de puntjes voor zorgen dat jouw campagnes een succes worden.

emailmarketing_image2

Waardering van onze klanten

beoordeling marketing automation bureau emailmarketing

Met een 4,9 uit 5 sterren op GoogleReviews, zijn we het best gewaardeerde bureau op het gebied van emailmarketing en marketing automation! 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.