Over ons

Kotak Marketing is door Andreas opgericht, vanuit zijn kennis van databasemarketing én campaign development.

In slechts een jaar tijd is Kotak doorgegroeid naar een kleinschalig team van campaign developers, met kennis van de juiste datamodellen en creatieve inrichting van campagnes.

We slaan het liefst de brug tussen data science en marketing.​
Wilt u nog een stap verder? Dan helpen wij u ook met het modelleren van
behoeftes en voorkeuren om zo de klantvraag altijd een stapje voor te zijn.

Ons team

Oprichter

Andreas Pohan Simandjuntak

Januari 2020 richtte ik Kotak Marketing op, een bureau waarbij iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen. Hiermee wil ik marketing consultancy naar een hoger niveau tillen waarbij we database marketing kennis combineren met campaign development. Met mijn kennis van data analytics, campaign development en organisatie heb ik Kotak opgezet waarbij dit mogelijk gemaakt wordt. Ik vind het gaaf om te zien als mensen zich kunnen ontwikkelen, zowel de medewerkers van Kotak als de collega’s bij onze klanten.

Neem contact op

Andreas
Campaign Developer

Jacqueline Bus

Bestaat er zoiets als te nieuwsgierig? Hoewel ik niet bemoeizuchtig ben, blijf ik graag op de hoogte van alles wat er speelt. Zo kom ik niet snel voor verrassingen te staan, en dat helpt mij weer bij mijn werk als Campaign Engineer. Het is een onwijs divers vak en elke dag is anders dat houdt de dagen leuk en afwisselend!

Neem contact op

Campaign developer

Nienke Bos

Met mijn ervaring in zowel marketing creatie en database marketing zet ik mij graag in voor het verbinden van dataspecialisten en marketeers. Het creatief omgaan met data en zo effectievere, persoonlijke marketing campagnes opzetten maakt mij enthousiast.

Neem contact op

Campaign Developer

Michelle Droog​

Met mijn achtergrond als consumentenpsycholoog zorg ik samen met de klanten voor meer inzicht in kenmerken en gedrag van nieuwsbriefontvangers. Zo kunnen we e-mails doelgericht optimaliseren en zorgen dat de juiste e-mail naar de juiste nieuwsbriefontvanger wordt verstuurd voor nóg betere e-mailresultaten.

Neem contact op

Campaign developer

Mark Streekstra

Begeef me graag op het snijvlak van IT en marketing om de meeste waarde toe te voegen voor onze klanten. Vanuit daar de Marketing Automation op te zetten en het maximale uit de data te halen. Daarnaast ben ik altijd gedreven om nieuwe dingen te leren en ontdekken.

Neem contact op

Campaign Developer

Bram van den Hoven

Als Campaign Developer wil ik werken aan mooie en innovatieve campagnes en verdere mogelijkheden met klantdata ontdekken. Daarbij geloof ik, met mijn achtergrond in data science en bedrijfscommunicatie, in de toegevoegde waarde van data voor marketing. Dit maakt mij enthousiast en motiveert mij om te blijven leren, zeker samen met anderen.

Neem contact op

Campaign developer

Yvette Miedema

Ik floreer in een omgeving waar techniek en creativiteit samenkomen. Dat, in combinatie met mijn drang om te blijven ontwikkelen, zorgt ervoor dat ik samen met klanten actief nieuwe kansen opzoek en we Marketing Automation steeds slimmer inzetten om de best mogelijke resultaten te behalen.

Neem contact op

Yvette_Miedema
FINANCIEEL CONTROLLER

Mauro Kepel

“If it doesn’t challenge you, it won’t change you”. Uitdagingen staan mij niet in de weg, het helpt je in de ontwikkeling en groei. Ik houd mij graag bezig met de financiële administratie en het inrichten en optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Met deze passie hoop ik samen met mijn collega’s, Kotak Marketing, naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op