Samen Slimmer

Over Kotak Marketing

Kotak Marketing is in 2020 opgericht met de visie: ’Samen Slimmer’. Kotak Marketing focust zich volledig op het automatiseren en personaliseren van marketing. Op die manier kunnen we kennis optimaal uitwisselen. Zo houdt Kotak Marketing zich dagelijks bezig met de strategie en praktische invulling van Marketing Automation, emailmarketing en personalisatie.

Met een korte geschiedenis, is Kotak Marketing snel gegroeid en bedient klanten als: Odido, Nierstichting, ANWB, Bever, LandalGreenparks en meer. Door een betrokken, innovatieve en creatieve houding, zijn mooie en langdurige samenwerkingen ontstaan.

De wereld van data marketing is ontzettend veranderlijk, kijk alleen al naar de vogelvlucht waarmee Gen-AI in ons leven in gekomen. Kotak Marketing zit bovenop deze ontwikkelingen en neemt haar klanten hierin mee.

Onze missie

Onze missie is om het beste data driven marketingbureau te worden en organisaties alle mogelijkheden te bieden om marketing slimmer en beter in te zetten, met een samenwerking waar we allebei blij van worden.

We streven ernaar onze klanten vooruit te helpen, nu en in de toekomst. Daarom begeleiden en ondersteunen we bij het uitzetten van een toekomstbestendig plan. We geven gedegen advies, bieden passende software en voeren doelgerichte implementaties uit.

De Kotak-puzzel

Wat ons onderscheidt van andere marketingbureaus? Bij ons ben je geen nummer. Juist de persoonlijke band met, en betrokkenheid bij, onze klanten maakt ons uniek. Wij geloven dat ons werk pas écht succesvol is als alle puzzelstukjes compleet zijn:

Flexibiliteit

Marketing is geen routinewerk. Daarom stellen wij ons altijd flexibel op en passen we ons aan naar jouw wensen. Heb je onze hulp een tijdje intensiever nodig? Geen probleem. Wil je een korte pauze inlassen, bijvoorbeeld tijdens een vakantieperiode? Ook goed. Juist onze flexibiliteit maakt ons een betrouwbare partner voor jouw marketingorganisatie.

Kennis

We zijn betrokken, ambitieus en vooral leergierig. Daarom blijven we onszelf continu ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk, om deze kennis vervolgens te kunnen inzetten en te delen. Onderling én met onze klanten. Zo voegen wij up-to-date intelligentie toe aan jouw marketingactiviteiten en ben jij altijd op de hoogte van wat we nou precies doen. Samen slimmer is dan ook niet voor niets ons uitgangspunt.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Hierbij gaat het niet alleen om de kwaliteit van ons werk, maar ook van onze samenwerking. Het een kan niet zonder het ander, dat vinden wij tenminste. We gaan dan ook altijd voor kwalitatieve oplossingen waar we allebei blij van worden. Een win-win voor ons beide, maar vooral voor jouw klant.

Samenwerking

Alles wat we doen, doen we voor én met onze klanten. Samen leggen we de lat hoog en behalen we gestelde doelen. Bij ons ben je geen nummer. Je hebt een vast contactpersoon en is die er even niet, dan pakt een collega het moeiteloos over. Dit kan omdat we allemaal even betrokken zijn bij onze projecten. Dat is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Het Kotak team

Deze mensen hebben stuk voor stuk een passie voor hun vak! Dat moet wel als je bij Kotak Marketing je volledig focust op Data Driven Marketing. Werk je met ons samen, dan krijg je te maken met een ambitieus, leergierig en betrokken team dat uitdagingen niet uit de weg gaat en zich 100% inzet om jouw marketingdoelstellingen te behalen.

[dipl_image_card_carousel slide_effect=”coverflow” cards_per_slide=”1″ space_between_slides=”50px” equalize_slides_height=”on” autoplay_speed=”4000″ slide_transition_duration=”2000″ show_control_dot=”on” control_dot_style=”square_dot” enable_dynamic_dots=”on” control_dot_active_color=”#00B392″ control_dot_inactive_color=”#A6A595″ slider_container_custom_padding=”0px|0px|0px|0px|false|false” cards_per_slide_tablet=”3″ cards_per_slide_phone=”1″ _builder_version=”4.22.2″ _module_preset=”default” title_font_size=”0px” content_font_size=”0px” global_colors_info=”{}”][dipl_image_card_carousel_item image=”https://kotakmarketing.com/wp-content/uploads/2022/06/Kotak-Marketing-DDMA-Ledenborrel-2022-86.jpg” content_custom_padding=”0px|0px|0px|0px|true|true” _builder_version=”4.22.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipl_image_card_carousel_item][dipl_image_card_carousel_item image=”https://kotakmarketing.com/wp-content/uploads/2023/10/kotak-ddma-teamfoto.jpg” content_custom_padding=”0px|0px|0px|0px|true|true” _builder_version=”4.22.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipl_image_card_carousel_item][dipl_image_card_carousel_item image=”https://kotakmarketing.com/wp-content/uploads/2022/06/Kotak-Marketing-DDMA-Ledenborrel-2022-16.jpg” content_custom_padding=”0px|0px|0px|0px|true|true” _builder_version=”4.22.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipl_image_card_carousel_item][/dipl_image_card_carousel]

Het Kotak team

Deze mensen hebben stuk voor stuk een passie voor hun vak! Dat moet wel als je bij Kotak Marketing je volledig focust op Data Driven Marketing. Werk je met ons samen, dan krijg je te maken met een ambitieus, leergierig en betrokken team dat uitdagingen niet uit de weg gaat en zich 100% inzet om jouw marketingdoelstellingen te behalen.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je om de tafel.