Over ons

Kotak Marketing is door Andreas opgericht, vanuit zijn kennis van databasemarketing én campaign development.

In slechts een jaar tijd is Kotak doorgegroeid naar een kleinschalig team van campaign developers, met kennis van de juiste datamodellen en creatieve inrichting van campagnes.

We slaan het liefst de brug tussen data science en marketing.​
Wilt u nog een stap verder? Dan helpen wij u ook met het modelleren van
behoeftes en voorkeuren om zo de klantvraag altijd een stapje voor te zijn.

Ons team

Oprichter

Andreas Pohan Simandjuntak

Januari 2020 richtte ik Kotak Marketing op, een bureau waarbij iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen. Hiermee wil ik marketing consultancy naar een hoger niveau willen waarbij we database marketing kennis combineren met campaign development. Met mijn kennis van data analytics, campaign development en organisatie heb ik Kotak opgezet waarbij dit mogelijk gemaakt wordt.  Ik vind het gaaf om te zien als mensen zich kunnen ontwikkelen, zowel de medewerkers van Kotak als de collega’s bij onze klanten.

Neem contact op

Andreas
Campaign Developer

Jacqueline Bus

Bestaat er zoiets als te nieuwsgierig? Hoewel ik niet bemoeizuchtig ben, blijf ik graag op de hoogte van alles wat er speelt. Zo kom ik niet snel voor verrassingen te staan, en dat helpt mij weer bij mijn werk als Campaign Engineer. Het is een onwijs divers vak en elke dag is anders dat houdt de dagen leuk en afwisselend!

Neem contact op

Campaign developer

Nienke Bos

Met mijn ervaring in zowel marketing creatie en database marketing zet ik mij graag in voor het verbinden van dataspecialisten en marketeers. Het creatief omgaan met data en zo effectievere, persoonlijke marketing campagnes opzetten maakt mij enthousiast.

Neem contact op

Campaign Developer

Martijn Peeters

Werken aan projecten op het snijvlak tussen marketing en IT maakt mij enthousiast. Om de diverse opdrachten van klanten tot een goed eind te brengen leer ik graag bij en gebruik ik mijn ervaring als database marketeer. Zo kan het zijn dat ik ene dag aan een data import werk en de volgende dag een e-mailtemplate bouw.

Neem contact op

Campaign developer

Bart den Hertog

Een sterke drive om inspirerende ideeën zo goed mogelijk te realiseren ondanks technische beperkingen, dat is waar ik door gemotiveerd word. Ik richt me vooral op e-mailtemplates en interactieve e-mail. Bij voorkeur iets wat visueel & functioneel inspireert en ook gewoon goed werkt in alle e-mailclients!

Neem contact op

Campaign Developer

Bram van den Hoven

Als Campaign Developer wil ik werken aan mooie en innovatieve campagnes en verdere mogelijkheden met klantdata ontdekken. Daarbij geloof ik, met mijn achtergrond in data science en bedrijfscommunicatie, in de toegevoegde waarde van data voor marketing. Dit maakt mij enthousiast en motiveert mij om te blijven leren, zeker samen met anderen.

Neem contact op

Campaign developer

Mark Streekstra

Begeef me graag op het snijvlak van IT en marketing om de meeste waarde toe te voegen voor onze klanten. Vanuit daar de Marketing Automation op te zetten en het maximale uit de data te halen. Daarnaast ben ik altijd gedreven om nieuwe dingen te leren en ontdekken.

Neem contact op