laptop feedbacktool

Slimme tools

Kotak Feedbacktool

Zo simpel als het instellen van een url, zo heb je de feedbacktool van Kotak geïmplementeerd. Vervolgens kun je feedback uit e-mailmarketing van klanten monitoren en geautomatiseerd opvolgen! Door direct te handelen op vragen en opmerkingen van klanten, stijgt je NPS en kun je e-mails en nieuwsbrieven wekelijks verbeteren.

We zien bij onze klanten een gemiddelde stijging van 45% in positieve feedback. Samen met een overzichtelijk dashboard, kun je snel ingrijpen op wat je klant vindt van jouw e-mailcommunicatie.

 

Razend snelle implementatie

Het enige wat je nodig hebt, zijn duimpjes of smileys, of een ander element dat bij jouw merk past. Je ontvangt van ons een gepersonaliseerde url die bruikbaar is in elke marketing automation tool. Voeg deze urls toe aan je marketing e-mails en je kunt starten met het verzamelen van feedback.

Middels onze eigen AI ben je in staat om feedback geautomatiseerd op te volgen. Zo kun je positieve feedback laten re-directen naar een review pagina en klachten direct doorsturen naar de juiste oplossing op jouw website.

360 graden klantbeeld

De data die hierbij wordt gegenereerd, de feedback en de slimme data die door onze AI wordt toegevoegd, stellen we allemaal beschikbaar om weer te gebruiken binnen jouw organisatie. De data kun je eenvoudig ophalen om weer te gebruiken in je e-mailtool en de data inzien in ons dashboard. Op die manier trek je structureel e-mailmarketing naar een hoger niveau.

dashboard feedbacktool

AI getraind op e-mail

Met al onze ervaring op het gebied van e-mailmarketing, is de AI in de feedbacktool getraind. Hierdoor kan heel goed geïnterpreteerd worden wat de feedback van de klant inhoudt. De interpretatie wordt gebruikt om:

De klacht direct op te lossen door de juiste vervolgpagina op jouw website aan te bieden.
De feedback gecategoriseerd te weergeven in het dashboard
De categorie wordt meegeleverd aan de data en daarmee te gebruiken voor vervolgcampagnes

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je om de tafel.