laptop feedbacktool

Slimme tools

Kotak Feedbacktool

 

Iedereen kent wel de bekende duimpjes onderaan de email. Echter is het vaak lastig om de feedback goed in kaart te brengen én daadwerkelijk op te volgen. Bij Kotak Marketing hebben we daar nu de oplossing voor: de Kotak Intelligence Feedbacktool.

De feedback die klanten geven kan je makkelijk monitoren én geautomatiseerd opvolgen. Door direct te handelen op de feedback van klanten, stijgt je NPS en kun je emails en nieuwsbrieven wekelijks verbeteren. Zo zien we bij onze klanten een gemiddelde stijging van 45% in positieve feedback.

.

 

Snelle implementatie

De implementatie is razendsnel. Het enige wat jij hoeft te doen, is met ons afbeeldingen van duimpjes of een ander feedbackelement delen. Wij doen de rest.

  • Wij maken voor jou een feedbackpagina waar de klant feedback kan toelichten. De pagina is met jouw logo en kleuren aanpasbaar.

  • Je ontvangt van ons een gepersonaliseerde url naar de feedbackpagina die bruikbaar is in elke marketing automation tool.

  • Voeg deze urls toe aan de duimpjes in je marketing emails. Je kunt dan direct starten met het verzamelen van feedback.

  • Middels onze AI kan binnenkomende feedback automatisch worden geïnterpreteerd en opgevolgd. Laat positieve feedback re-directen naar een review pagina en klachten naar de juiste oplossing op jouw website.

360 graden klantbeeld

De feedback en de slimme data die door onze AI wordt toegevoegd, stellen we allemaal beschikbaar in het feedback dashboard. Hier kan je precies monitoren welke feedback er binnen is gekomen en via welke campagne.

Met het dashboard zie je dus direct welke campagnes goed of minder goed scoren. Dan weet jij waar kansen en verbeterpunten liggen. Op die manier trek je structureel je emailmarketing naar een hoger niveau.

dashboard feedbacktool

AI getraind op email

Met al onze ervaring op het gebied van emailmarketing, is de AI in de feedbacktool getraind. Hierdoor kan goed geïnterpreteerd worden wat de feedback van de klant inhoudt en wat een passende vervolgactie is. De interpretatie wordt gebruikt om:

  • Klachten direct op te lossen door de juiste vervolgpagina op jouw website aan te bieden.

  • Feedback gecategoriseerd te weergeven in het dashboard.

  • De categorie mee te leveren aan de data en daarmee te gebruiken voor vervolgcampagnes.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je om de tafel.