Data marketing en meer

Onze diensten

Als marketingbureau gericht op marketing data, zorgen wij er – samen met jou – voor dat je jouw marketing effectiever en efficiënter kunt inzetten. Dit door middel van automatisering en personalisatie. Heb je marketing data, maar weet je niet goed hoe je deze kunt inzetten voor marketing campagnes? Lukt het je niet meer om met je huidige marketing software je doelstellingen te behalen? Dat komt dan goed uit, want dat is precies wat wij bij Kotak Marketing doen. En meer dan dat.

Wij helpen je graag met:

Database marketing & analytics

Veel van onze klanten beschikken al over data, maar toch lukt het ze niet om hier echt optimaal waarde uit te halen. Herken jij dit ook? Geen zorgen! Onze database marketeers en analisten weten precies hoe je data rendabel maakt. Ze ontsluiten en optimaliseren jouw bestaande data én zetten deze vervolgens in voor converterende marketingcampagnes. Succes gegarandeerd.

Emailtemplates

Ben jij veel tijd kwijt aan het maken van e-mailcampagnes? Of heb je een nieuw design nodig met personalisatiemogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Juist door de kennis van zowel data als html, kunnen we slimme templates bouwen. Templates waarmee marketeers direct aan de slag kunnen. We zorgen ervoor dat de e-mails goed weergegeven worden voor elke ontvanger en automatiseren personalisatie in je templates. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is bij te sturen op de resultaten.

Implementaties

Lukt het niet meer om met je huidige systemen het gewenste niveau van marketing campagnes te behalen, dan helpen wij je met het selecteren en implementeren van nieuwe marketing software. Hierbij werken we alleen met software programma’s die zichzelf al ruimschoots bewezen hebben. Omdat we het beste willen voor jou, maar ook voor jouw klanten.

E-mailmarketing

Wil jij het contact met je klant verbeteren door segmentatie, personalisatie en 1-op-1 communicatie? Onze marketeers bekijken – samen met jou – hoe je de communicatie met je klant per e-mail kunt verbeteren. We weten waarover we praten en zijn bedreven in wat we doen. Zo kunnen we direct met je aan de slag om jouw e-mailcampagnes te faciliteren, te personaliseren en te optimaliseren.

Cursus: SQL

In deze basis SQL-cursus krijg je meer begrip over hoe data bewerkt en ontsloten wordt, zodat je de mogelijkheden van data gaat begrijpen. Deze cursus geeft je een mooie basis om verder te gaan, meer te leren en meer zelf te doen. Lees hier meer.

Meer halen uit je marketing (en) data?

Dat kan! Graag gaan we met je om de tafel om jouw wensen en onze oplossingen te bespreken. Neem contact met ons op voor een afspraak.