Marigold Engage Development – T-Mobile

Even voorstellen

T-Mobile is een van de grootste telecombedrijven van Nederland, bestaande uit de vier merken: T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel. Ze opereren op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met T-Mobile Zakelijk wordt er gestreefd naar persoonlijke en geautomatiseerde marketing voor ieder bedrijf dat bij hen is aangesloten.

Marigold Engage Development T-Mobile

01

De uitdaging

Aangezien de zakelijke klanten sterk van elkaar kunnen verschillen in wensen, grootte en productbehoeften, is er in dit geval geen one size fits all-benadering mogelijk. Het aanbod wordt zelfs steeds persoonlijker. Dit in combinatie met een grote hoeveelheid producten, maakt het datalandschap complex en uitdagend. Hier schieten wij vanuit Kotak Marketing te hulp. Samen met de experts van T-Mobile werken we aan een passend datalandschap dat alle marketingwensen accommodeert. Daarnaast wordt er gewerkt aan het gebruik van modellen om zo de te verwachten wensen van de klant beter in kaart te brengen.

02

De aanpak

De eerste stap is het optimaliseren van het Marigold Engage (voorheen Selligent) datamodel. Hierbij kijken we naar de vragen die T-Mobile bij ons heeft neergelegd en of het datamodel hiervoor toereikend is. Waar nodig voegen we extra datakoppelingen toe of wordt het huidige datamodel bijgeschaafd. Een goed voorbeeld hiervan is de koppeling met de website, waarbij er gekeken wordt naar de click & browse-informatie van de klant en hoe deze informatie bij kan dragen aan de huidige en toekomstige campagnes. Daarnaast wordt er met de data science afdeling gekeken naar het gebruik van voorspelmodellen, wat hiervan de baten zijn en hoe dit ingericht moet worden in de Marigold omgeving.

Sanneke Melker
Manager Marketing T-Mobile B2B

Voor het optimaliseren van e-mailcampagnes en datagerelateerde uitdagingen kan ik Kotak Marketing van harte aanbevelen. Ze hebben de expertise in huis, leveren hoge kwaliteit en werken snel. Daarbij zijn ze ook nog eens flexibel waardoor het erg prettig samenwerken is.