Marketing_automation_emailmarketing_image1

Marketing AI

Je bent op zoek naar next level personalisatie en wil meer data driven campagnes versturen! Marketing AI biedt je nieuwe mogelijkheden om zo personalisatie naar het hoogste niveau te tillen. Wij helpen je graag om jouw campagnes te voorzien van: Churn prediction models, Product recommenders, up- en cross sell modellen, Send Time Optimization en meer.

Met een selectie kom je ver, maar combineer je al deze data, dan kom je verder. Hiervoor heb je verschillende modellen nodig om dit mogelijk te maken. Daag jij ons uit? Wij optimaliseren graag samen jouw modellen en campagnes.

 

Onze marketing AI modellen

Onze klanten dwingen ons tot het uiterste te gaan! We versturen niet zomaar een campagne op maandagochtend, maar bouwen een Send Time Optimization algoritme. We hebben een feedbacktool die geautomatiseerd klachten opvolgt. AI is niet meer weg te denken in marketing en wij helpen je graag die mogelijkheden toe te passen op jouw campagnes.

Of het nu gaat om hyperpersonalisatie, de juiste doelgroep selecteren of het perfecte verzendmoment vinden? Wij hebben modellen klaar staan om te trainen op jouw data. Samen bepalen we het doel en testen de nieuwe data tot jouw gewenste conversiedoelen behaald zijn!

Wat is een product recommendation engine

Een product recommendation engine is een machine learning model die getraind is om een next-best offer te tonen aan je klanten. Het model is getraind op je aankoopdata en kan aan de hand daarvan zien, welk aankoopgedrag je klanten hebben.  

Middels een product recommendation engine kun je dus de juiste product aanbeveling doen voor de klanten in je database. Geen generiek aanbod meer van de weekaanbieding, maar een product dat, op basis van gedrag van andere klanten, logisch is om aan te kopen.

Wil je weten of jouw productdata geschikt is om door onze recommendation engine geanalyseerd te worden? Neem dan contact op.

Marketing data Specialisten

Als je samenwerkt met de data specialisten van Kotak Marketing, dan kun je expertise verwachten. Wij focussen ons namelijk als bureau volledig op het automatiseren en personaliseren van marketing. We hebben alle kennis in huis, van regelgeving over optins tot interactieve emails en van Python tot sql. Wij kunnen er tot in de puntjes voor zorgen dat jouw campagnes een succes worden.

marketing_automation_emailmarketing_img2

Waardering van onze klanten

beoordeling marketing automation bureau emailmarketing

Met een 4,9 uit 5 sterren op GoogleReviews, zijn we het best gewaardeerde bureau op het gebied van emailmarketing en marketing automation! 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.