emailmarketing_image

Het slimste kanaal, slim ingezet

Emailmarketing bureau voor personalisatie

Emailmarketing is het kanaal met de hoogste ROI. Mits goed ingezet! Met onze emailmarketing specialisten zorgen we ervoor dat we data driven campagnes opbouwen. Door de data goed in te zetten zorgen we voor relevante en converterende campagnes. Als emailmarketing bureau richten wij ons op personalisatie en automatisering. We werken met de tool die jij gebruikt. Biedt de tool niet meer de mogelijkheden die bij jouw organisatie en doelstellingen past, dan kunnen we samen kijken naar alternatieven.

 

Emailmarketing personalisatie

De juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste persoon. Dat wil je als marketeer! Emailmarketing verleent zich daar perfect voor. Door aankoopdata, gedragsdata en persoonsgegevens te combineren, kun jij relevant zijn voor je klanten op het juiste moment.

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Welke personalisaties wij voor ogen hebben om jouw marketingdoelen te behalen? Neem dan contact op.

Kotak als emailmarketing bureau

Als je Kotak Marketing kiest als partner voor emailmarketing, dan kun je expertise verwachten. We hebben alle kennis in huis, van regelgeving over optins tot interactieve emails en van html tot sql. Wij kunnen er tot in de puntjes voor zorgen dat jouw campagnes een succes worden.

emailmarketing_image2

Waardering van onze klanten

beoordeling marketing automation bureau emailmarketing

Met een 4,9 uit 5 sterren op GoogleReviews, zijn we het best gewaardeerde bureau op het gebied van emailmarketing en marketing automation! 

We werken met jouw emailmarketing tool:

Maileon
DeployTeq
HubSpot
Copernica
Salesforce
Marigold Engage
Adobe Campaign

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.