Kotak Marketing
experts in marketing data

Over Kotak

Kotak Marketing helpt om data om te zetten naar advies en campagne. Marketing Database specialisten helpen je om data beschikbaar te maken en in te zetten voor campagnes die voor bedrijf en klant relevant zijn. Laten we even voorstellen:

Andreas - Oprichter
Als oprichter van Kotak Marketing, ben ik ook beschikbaar als Marketing Data specialist. Ik heb meerdere klanten blij mogen maken met nieuwe marketing software en met name Selligent, maar ook Marketo, Hubspot en Copernica. Ik vind het leuk om de mogelijkheden van data beschikbaar te maken voor mijn klanten. Ik heb Kotak Marketing opgericht en dat heb ik kunnen doen, omdat ik mijn hele leven al kan en wil leren. Met dit bedrijf wil ik kennis delen en mensen laten groeien om meer te kunnen en alles uit zichzelf te halen. Dit is wat mij altijd al gelukkig maakt.


Wil je meer weten over wat ik voor je organisatie kan betekenen, dan hoor ik dat graag en kun je mij bellen of mailen:

0623937908 - Andreas@kotakmarketing.com

Projecten van Kotak Marketing
We hebben al een aantal gave projecten mogen doen zoals:

- Implementatie Selligent bij Broekhuis Groep
- Marketing automatisering en personalisatie bij iBOOD (e-commerce)
- Opzetten e-mailmarketing voor Clavis Wijnimport
- Training analytics en marketing data bij MailCampaigns

Indonesisch onderwijs
Kotak betekent in het Indonesisch “de doos”. De ideeën voor de oprichting Kotak Marketing zijn ontstaan in Indonesië. Als je er bent geweest of er over hebt gehoord, dan kan je de cultuur van mensen niet zijn ontgaan: de mensen zijn zo vriendelijk, vrij en genieten van elk moment. Die vrijheid, blijheid en behulpzaamheid wil ik meenemen en ben daarom Kotak Marketing begonnen. Ik heb zelf ontzettend veel mogen leren en dat heeft mij gebracht waar ik nu sta. Onderwijs is helaas nog niet op een goed niveau in Indonesië en wordt potentie mogelijk niet benut. In samenwerking met het ministerie van Onderwijs in Indonesië worden scholen voorzien van dozen met studiematerialen die de scholen nodig hebben om beter onderwijs te kunnen geven. Zo kan ik met Kotak Marketing iets teruggeven van de vrijheid en blijheid die ze mij geschonken hebben en kan iedereen blijven leren.