Onze diensten

Waar wij goed in zijn

Kotak Marketing helpt organisaties efficiënter en effectiever marketing campagnes te sturen en daarmee marketingdoelstellingen te behalen en naar een hoger niveau te tillen. De diensten die wij daarvoor bieden zijn:

  • Database marketing en analytics
  • E-mail marketing
  • Project management
  • Implementaties van campagne systemen
  • E-mailtemplating
  • Interactieve e-mail

Database marketing en analytics

Heb je marketing data, maar weet je niet hoe je deze actionable moet maken voor marketing campagnes. Of heb je vernieuwende inzichten nodig om meer uit je data te halen. Onze database marketeers en analisten ontsluiten en optimaliseren je data om deze in te kunnen zetten voor marketing campagnes.

Implementaties

Lukt het niet meer om met je huidige systemen het gewenste niveau van marketing campagnes te behalen, dan helpen wij je met het selecteren van en implementeren van nieuwe marketing software. We zullen samen kijken naar een passend systeem en een passende inrichting op jouw organisatie en je klanten.

Projectmanagement

Merk je dat je organisatie achter blijft op de marketing trends en lukt het je niet om technologische toepassingen gedragen te krijgen in je organisatie. Onze projectmanagers kunnen deze zorg uit handen nemen en je campagne projecten succesvol te maken in je organisatie.

E-mail marketing

Wil jij het contact met je klant verbeteren door segmentatie, personalisatie en 1-op-1 communicatie. Marketeers bij Kotak vormen samen met je organisatie een visie en plan op hoe je de communicatie met je klant per e-mail kunt verbeteren. Ook zijn zij technisch opgeleid en kunnen ze direct met je aan de slag om de campagnes vervolgens te testen en te optimaliseren.