Kotak Marketing
experts in marketing data

Welkom bij Kotak Marketing

Kotak Marketing richt zich op het inrichten en optimaliseren van marketing campagnes. Hiervoor wordt een breed scala aan diensten aangeboden om jou als organisatie succesvol te laten zijn.

Wil jij de top bereiken?
Je bent op een evenement en ziet weer een award-winning campagne casus voorbij komen. Waarom lukt het niet die personalisatie op grote schaal toe te passen? Wij helpen je om marketing data optimaal in te zetten om gericht en gepersonaliseerd je klant te benaderen. Door slimme marketing data beschikbaar te maken voor de marketeer, kunnen er eenvoudig zelf gepersonaliseerde campagnes opgesteld worden. Zowel getriggerde campagnes als batch campagnes.
Wil jij de volgende keer op dat podium staan met een effectieve marketing campagne? Neem dan snel contact op.


 


Implementatie nodig?
Kan je met je huidige technologieën niet je marketingdoelstellingen halen? Of zou je veel ambitieuzer willen zijn, maar staat je marketing software dit niet toe? Wij kunnen je helpen met het selecteren en implementeren van nieuwe marketing software. Jouw organisatie, doelstellingen en processen is belangrijke input voor het selecteren en inrichten van je nieuwe marketing software. Er komt veel kijken bij een implementatie, maar zullen je bij elke stap meenemen in de keuzes die gemaakt moeten worden.Wil jij ook marketing campagnes naar een hoger niveau tillen. Dan horen we graag wat je uitdagingen zijn. Laat je gegevens even achter op de contactpagina of neem even contact op met Andreas op 0623937908 of door te mailen naar andreas@kotakmarketing.com.