Kotak Marketing
experts in marketing data

Diensten


Kotak Marketing helpt organisaties efficiënter en effectiever marketing campagnes te sturen en daarmee marketingdoelstellingen te behalen en naar een hoger niveau te tillen. De diensten die wij daarvoor bieden zijn:

Database marketing en analytics
Heb je marketing data, maar weet je niet hoe je deze actionable moet maken voor marketing campagnes. Of heb je vernieuwende inzichten nodig om meer uit je data te halen. Onze database marketeers en analisten ontsluiten en optimaliseren je data om deze in te kunnen zetten voor marketing campagnes. 

E-mail marketing
Wil jij het contact met je klant verbeteren door segmentatie, personalisatie en 1-op-1 communicatie. Marketeers bij Kotak vormen samen met je organisatie een visie en plan op hoe je de communicatie met je klant per e-mail kunt verbeteren. Ook zijn zij technisch opgeleid en kunnen ze direct met je aan de slag om de campagnes vervolgens te testen en te optimaliseren.

Projectmanagement
Merk je dat je organisatie achter blijft op de marketing trends en lukt het je niet om technologische toepassingen gedragen te krijgen in je organisatie. Onze projectmanagers kunnen deze zorg uit handen nemen en je campagne projecten succesvol te maken in je organisatie. 

Implementaties
Lukt het niet meer om met je huidige systemen het gewenste niveau van marketing campagnes te behalen, dan helpen wij je met het selecteren van en implementeren van nieuwe marketing software. We zullen samen kijken naar een passend systeem en een passende inrichting op jouw organisatie en je klanten.

Wij werken met, maar beperken ons niet tot, de volgende marketing systemen:

  • Selligent
  • Copernica
  • Hubspot
  • Marketo
  • SalesForce